No 72 854 sanaa. Sivuja 237. Tänään yli 250, eikö? Laatutekstiä.

Haluaisin huomauttaa mahdollisille lukijoille, että kirjoitan nyt vain saadakseni koko teoksen valmiiksi. Sitä on sitten niin paljon helpompi editoida, kun se on valmiina. Eikä vaan mielen sopukoissa. Siellä kun se kuulostaa aina tosi hyvältä eikä tarvitse editointia!

Tämä on jotain pakkokirjoittamisen ja oikean halukirjoittamisen väliltä. Sanat toistensa perään täytyy vain panna, ei siitä mitään muuten tule. Mietin aika paljon nyt synonyymeja ja teen ehkä hieman valmiimpaa tekstiä kuin toisena päivänä. Tai sitten teen vaan huonoja valintoja. Sekin on nähty.

Jatkuu. Laitan jotain musaa. Mikähän sopisi tilanteeseen, jossa kahden naisen ystävyyden hetkeä on tullut häiritsemään toisen salainen rakastaja? Kuulostaa siltä kuin kirjottaisin Barbara Cartlandia, mutta "rakastaja" -sanalle ei ole mitään järjellistä korviketta. Heillä on fyysinen suhde mutta he pitävät sen salassa. Eli rakastaja.

Vanhat klassikot. Anouk, Lisa Loeb, Meredith Brooks. Nobody's Wife. Stay. I'm a bitch, I'm a lover, I'm a child... yknow.