Kauheesti ollut eilen keskustelua täällä. Ihan järtsyy ja tosi kivaa!

Kirjoitan nyt yhden tympeän postin kritiikistä, koska sitä on viime viikkoina tullut näiden todella mukavien kannustavien viestien oheen. Sorry kaikille, tästä tulee aika tylsää, mutta tää on viimeinen kerta! Lupaan!

Mä en pelkää kritiikkiä enkä keskustelua. Se on mukavaa, että ihmiset on kiinnostuneita. Kritiikin kautta voin myös kasvaa ja kuulla, mistä ihmiset oikeasti ei tykkää. Siitä en pidä, että toistuvasti mollataan ja haukutaan. Kun oot kerran mielipiteesi kertonut, niin se on kuultu ja rekisteröity. Ei täällä kenenkään tarvitse käydä lukemassa mun juttuja, niin ei tartte ärsyyntyäkään monta kertaa. Kaikki voittaa!

Useimmat osallistuvat keskusteluihin anonyymina. Harmi! Kävisin mielelläni vastavierailuilla ja linkkaisinkin blogeihin. Kaikkien käyneiden linkkejä on tuossa listassa oikealla, jota kyllä harmillisen harvoin muistan päivittää.

Erityisen harmillista on, kun täällä on yksi kirjailijaksi ilmoittautunut käynyt potkimassa mua. Olen aika varma, että moni hänen viestejään lukeneista olisi kiinnostunut lukemaan miehen - mies hän ilmeisesti on - teoksen. Mutta hän on anonyymi. On mahdotonta tietää, mikä pitäisi tsekata.

Kritiikkiä voi esittää asiallisestikin, niin että sen uskaltaa allekirjoittaa. Mä vastikään arvostelin kirjojen kansia, mistä varmaan eivät pitäisi kirjailijat tahi graafikot, mutta kun tein sen omalla nimellä niin ainakin meillä on jotain mistä keskustella, jos joskus tavataan!

Tulkaa sieltä puskista esiin. Yhdessä kotimaisen kirjallisuuden hyväksi, eiksje?

Nyt. On to happier things! Onkin kivaa kerrottavaa eiliseltä. Siitä ihan uusi postaus.