Kestää. Kestää. Viime hetken ongelmia, niin kuin nettiproggiksissa aina. Huoh.

Eli uusi blogi aukeaa... joskus. No tänään tai huomenna. Koitan itsekin tehdä asian eteen jotain, mut kun pitäis kirjoittaakin.

Syrrään nyt kuitenkin tähän ajatuksia, joita pyörii päässä. Täysin off topic kirjoittamiseen. Pahoittelut.

CLOSER - IHOLLA
Katsottiin tuo leffa puolisoni kanssa lauantaina, kun Neloselta tuli. Olipa huono. Miten se on voinut olla Oscar-ehdokkaana parhaaksi leffaksi? Siis, let me get this straight, perusidea oli varmasti Oscarin arvoinen, jonkinlainen rujoksi käännetty romanttinen komedia. Mutta en pitänyt yhdestäkään roolihahmosta, kaikki riidat oli samanlaisia riippumatta siitä ketkä siinä riiteli, ja mikä pahinta, juoni tökki ajoittain ihan valtavasti. Mistä se Julia Robertsin roolihahmo muka tiesi siellä akvaariossa, että Jude Law oli lähettänyt sen Clive Owenin? Se akvaariokohtaus olikin kaikkein pahin. Miksei Clive Owen epäillyt yhtään että sitä on huijattu vaan oli vakuuttunut, että Julia Roberts sen on kutsunut? Se olis mennyt läpi, jos Julia Robertsin hahmon nimi olis ollut vähän erikoisempi kuin Anna. Että joooooo.

VOI TOTA MOPOTYTTÖÄ
Toissailtana kävin koiran kanssa lenkillä, ja mua niin suretti, kun molemmissa leikkipuistoissa jotka ohitin oli törröllään mopo ja liukumäen päällä istui mustanpuhuva tyttö puhumassa puhelimeen. Mä muistan kyllä vielä sen ajan itsekin, kun elämä oli niin vaikeeta, että iltaisin piti istua yksin puhelimessa. Nykyisin kun näkee nuoria - edellisessä työssäni olin jatkuvasti tekemisissä ihanien mutta välillä tosi tuskaistenkin nuorten kanssa - tekee mieli sanoa, ettei se elämä tuon pahemmaksi enää menekään. Mutta eihän ne usko. En minäkään uskonut, kun niin sanottiin.

KOIRA JA RAKENNUSÄÄNET
Koirasta ja lenkkeilystä puheen ollen. Voi @!# kun ottaa päähän, kun koira pelkää kaikenlaisia rakennusääniä. Naulapyssy ja sirkkeli saavat sen aivan hulluksi. Nyt aamulenkillä joku nakutti pari kertaa vasaralla, ja koira oli karata kotiin. Juokse siinä sitten, kun koira vetää täysillä kotia kohti!

VANHUUS
Tunnen itseni vanhaksi, koska luin (taas) lehdestä, että Hannu Tihinen on lopettanut jalkapallouransa. Luin sen kyllä jo keväällä, mutta nyt se kerrattiin taas, kun valittiin A-maajoukkuetta ensi viikon peleihin. Tihihän on nuori lupaus! Eikö?!

KARVIAISET
Miksi karviaiset maistuvat kivan makeilta yksittäin mutta piirakassa kirpeiltä?! Ärsyttävää!

No niin, tulipas pahimmat. Palataan taas siihen blogijuttuun myöhemmin tänään. Toivottavasti.