Sain Aamulehden artikkelin maililootaan. Huomaan ajattelevani sitä ihan koko ajan! Sorry! Pahoittelin jo miehellekin, että hölisen siitä koko ajan. Totesi, että niin hänkin varmaan jaanaisi siitä, jos olisi itse jutussa.

Artikkeli on hyvä. Ihastuttava. Mä kuulostan ihan itseltäni. Kiitos Simopekka Virkkulalle siitä, että tavoitti sen sävyn, mitä olenkin. Ei liene ihan helppo tehtävä sekään, jos on elämäntyönään lehtijuttuja kirjoittanut, joten tää nostaa vähän hattua.

Lähetin artikkelin myös Arktiseen Banaaniin ja Studio Stainiin. Ja sit tietty iskälle ja äiskälle. Jos joku huomaa jotain pöllöä, mitä en itse huomaa. Huomasihan ne, niin että kannatti!

Nymmä rustaan Aamulehteen vastauksen.

Ainiin, kuvat olivat kuulemma hyviä. Mut toisaalta... Mä muistan, kun kaikki kaverit kehui mun viidennen luokan koulukuvaa tosi hyväksi, ja se oli ihan kamala. Silmät puoliksi kiinni muun muassa. Pari teinivuotta sitten luulin, että se kuva on paras mihin pystyn - kun se kerran oli "tosi hyvä". Niin että mulla on pieniä ennakkoluuloja siitä, millaiset on musta otetut hyvät kuvat.

P.S. Kiehaus että on kuuma!